joi, 26 iunie 2014

Isus revine

Am constatat că nu poţi în acelaşi timp să rămâi aşa cum eşti şi să declari că-L cunoşti pe Dumnezeu. Nu există decât două căi pe care să umbli în această lume: calea Satanei sau cea a lui Dumnezeu. Nu există o cale de mijloc prin care mai poţi strecura mici păcate şi ispite apetisante, susţinând că nu faci rău nimănui păcătuind ici-colo. Îi faci rău lui Dumnezeu, frângându-I inima de fiecare dată când te complaci în păcat. Din păcate, mulţi aşa-zişi creştini circulă pe două căi, sperând că la finalul alergării lor îşi vor primi cununa veşniciei şi răsplata muncii lor.. zadarnice. Dumnezeu urăşte compromisul. Nu poţi veni înaintea feţei Sale cu o inimă bălăcită în noroiul acestei lumi şi cu gânduri de ură la adresa aproapelui tău, ca mai apoi să te prefaci că eşti creştin în faţa oamenilor jucând o piesă de teatru ieftină. Fie Îl urmezi pe Dumnezeu din toată inima, fie Îl urmezi pe Satan. Oh, şi el la vine la tine cu atâtea şiretlicuri prin care te atrage cu minciuni. Îţi spune că el nu există, că tu eşti propriul dumnezeu şi că fiecare zi merită trăită la maxim pentru că mâine s-ar putea să mori. Însă nu îţi spune nimic despre preţul pe care trebuie să-l plăteşti ascultând de el, ci doar despre aşa zisele "mici bucurii" de care vei avea parte. Şi realizezi apoi că te simţi gol pe dinăuntru, că viaţa e nedreaptă şi că tu nu mai ai rost să trăieşti.

Dumnezeu te cheamă la El. O face în fiecare zi prin intermediul păsărelelor şi a lucrurilor mici, prin setea din inimă ce o ai după infinit. El te iubeşte, dar dragostea Sa nu îţi dă dreptul să faci ce vrei tu. Dragostea Lui te îndeamnă să o rupi cu păcatul şi să te întorci la El cu smerenie. Harul Său este peste tot în jurul tău, dar nu e veşnic. Odată îţi va fi luat şi nu te vei mai putea întoarce la Ieşua. Aşa că nu amâna chemarea Lui, gândindu-te că ziua de mâine aduce cu sine o nouă şansă de a-ţi preda viaţa Lui.
Priveşte în jurul tău şi vei vedea o lume ce se auto-distruge. Mergi pe stradă şi vei vedea oamenii trişti, oameni beţi şi vei auzi înjurături care de care mai vulgare. Răutatea este la culme şi dragostea multora s-a răcit. Nu mai ai mult timp la dispoziţie căci pendula ceasului bate rapid Ziua Revenirii Sale. Fie că o accepţi sau nu, trăieşti în zilele din urmă. Până şi aerul pe care îl respiri este poluat. Isus revine. Foarte curând.
Powered By Blogger

Dar ei nu cunosc gândurile Domnului, nu-I înţeleg planurile

El se va înfăţişa, şi va cârmui cu puterea Domnului, şi cu măreţia Numelui Domnului, Dumnezeului Său: vor locui liniştiţi, căci El va fi proslăvit până la marginile pământului.

visteria inimii

ogorul evangheliei